Aktualitet, 18 Janar 2022, 13:37

Shefi i Pfizer: Covid do të jetë me vite, por kjo mund të jetë vala e fundit me kufizime

XING

Shefi i Pfizer: Covid do të jetë me vite, por kjo mund të

Shefi i Pfizer, Albert Bourla tha në një intervistë me gazetën franceze BFM TV se megjithëse "skenari më i mundshëm" është që koronavirusi do të qarkullojë për shumë vite në vijim, ai beson se vala aktuale e infeksioneve do të jetë ajo e fundit që kërkon kufizime.

Shefi i Pfizer: Covid do të jetë me vite, por kjo mund të

Bourla mbrojti gjithashtu efektivitetin dhe sigurinë e vaksinave, duke thënë se ai beson se njerëzit do të vazhdojnë të kërkojnë vaksina përforcuese.

Shefi i Pfizer: Covid do të jetë me vite, por kjo mund të

“Është e rëndësishme që njerëzit të marrin tre doza të vaksinës Pfizer dhe më pas do të kenë nevojë për përforcues vjetorë, megjithëse të dëmtuarit nga imuniteti mund t'i kërkojnë ato çdo katër muaj", tha Bourla. 

Burimi: Timesofisrael