Showbizz Shqiptar, 14 Janar 2022, 22:35

Arbër Hajdari i kthehet keq Eltonit: Ke hyrë në BB t'i prishësh imazhin Ilirit

XING

Arbër Hajdari i kthehet keq Eltonit: Ke hyrë në BB t'i

Debati mes Eltonit dhe Ilirit për një audicion të ndodhur 11 vite më parë vijon të mbetet një temë diskutimi brenda shtëpisë së "Big Brother". Këtë javë situata ka agravuar deri edhe në fyerje banale mes dyshes.

Arbër Hajdari i kthehet keq Eltonit: Ke hyrë në BB t'i

Opinionisti Arbër Hajdari ka dhënë mendimin e tij lidhur me këtë situatë dhe tha sot se Eltioni po përdor këtë debat për të qëndruar brenda shtëpisë.

Arbër Hajdari i kthehet keq Eltonit: Ke hyrë në BB t'i

Pjesë nga debati në studio:

Arbri: Tokia nuk mendon shumë gjatë ka thënë ky është i fortë do ti bi këtij, kam një histori që ka ndodhur para 11 vjetësh dhe më duket gjë e ulët dhe të futesh aty brenda dhe t'i thuash atij tjetri pse s’më ke zgjedhur. Ai këtë muhabet ka, pse s’më ka zgjedhur. Çfarë do bëj tjetër ai aty, s’ka hyrë për të fituar Bigun po për të marrë vesh pse s’e ka pranuar Iliri.

Arbër Hajdari i kthehet keq Eltonit: Ke hyrë në BB t'i

Eltoni: Se kam fol ndonjëherë

Arbri: Si se ke fol mo, tani në orën 7 ishe duke pirë birrë dhe të pashë unë. O zotëri të lutem shumë ke 10 ditë që merresh me këtë muhabet. Prit të mbarojë formati edhe zgjidhe jashtë. Se edhe sikur të kesh të drejtë s’të beson njeri. Të vish të prezantohesh në këtë program dhe t'i thuash që je me dy fytyra sepse nuk më zgjodhe nuk e di domethënë…

Arbër Hajdari i kthehet keq Eltonit: Ke hyrë në BB t'i

Eltoni: Iliri s’po pranon një të vërtetë që emri i kafshës ishte për Monikën dhe do pranojë një gjë tjetër.

Arbri: Je i papam e pe që nuk të eci kjo e para dhe po vazhdon këtë të dytën. Merru me historinë tate! Ke qenë një nga 300 njerëz, tani ti thua prit se isha edhe unë aty! E kupton sa e tmerrshme është kjo! Ka dasht ti prishë imazhin se i thotë ti nuk merresh me shqiptarët, nuk i ndihmon. Është shumë e rëndë. Ai i humb është!

Arbër Hajdari i kthehet keq Eltonit: Ke hyrë në BB t'i

Arbër Hajdari i kthehet keq Eltonit: Ke hyrë në BB t'i