Showbizz Shqiptar, 14 Janar 2022, 21:39

'Zuri be gocën dhe kërkoi falje', Donaldi kapet me Ilirin për Monikën

XING

'Zuri be gocën dhe kërkoi falje', Donaldi kapet me Ilirin

Debatet mes Ilirit dhe Monikës duket se janë shuar pas konfliktit të ashpër që patën për dhinë. Ishte Iliri që i vendosi emrin Nika dhe në një batutë me Tanin u ofendua shumë keq Monika.

'Zuri be gocën dhe kërkoi falje', Donaldi kapet me Ilirin

Pas spektaklit të mbrëmjes së kaluar, Iliri zuri be vajzën se nuk i referohej Monikës dhe kjo e fundit zgjodhi që të mos e zgjaste këtë debat. Por në spektaklin e sotëm kjo temë është hapur sërish dhe sipas Donaldit, nuk është rastësi që Iliri i thotë Monikës hipokrite dhe më pas i vë dhisë shkurtimin e emrit të saj. Ndaj i kërkon Ilirit që të mos gënjejë.

'Zuri be gocën dhe kërkoi falje', Donaldi kapet me Ilirin

Donald: Si mund ta mohosh që e kishte për Monikën? Si mundesh o vëlla? S’po merrem me batutën se zuri be gocën.

Ilir: Nëse e nxjerr dhinë për xhiro, i jap banane e mollë…

Donald: Nuk besoj se është rastësi që i thua hipokrite. Unë besoj se e ke të nevojshme Monikën se ty të bën simpatik.

Ilir: Ne flasim nga mëngjesi në darkë. Kemi një komunikim përmes ironive.

Donald: Nuk mund të gënjesh o vëlla.

'Zuri be gocën dhe kërkoi falje', Donaldi kapet me Ilirin

'Zuri be gocën dhe kërkoi falje', Donaldi kapet me Ilirin

'Zuri be gocën dhe kërkoi falje', Donaldi kapet me Ilirin

'Zuri be gocën dhe kërkoi falje', Donaldi kapet me Ilirin