Showbizz Shqiptar, 14 Janar 2022, 20:04

'Në takim me Aldisin për të bërë xheloz Brunon', acarohet Efi: Do të të kap prej qafe?

XING

'Në takim me Aldisin për të bërë xheloz

Ditën e sotme në "Përputhen" u transmetua takimi mes Efit dhe Aldisit.  Në studio Aldisi tha se Efi se nuk i afrohet aspak në prapaskenë por qëndron pranë djemve të tjerë dhe hedh aludime se i bëri djemtë e tjerë xhelozë.

'Në takim me Aldisin për të bërë xheloz

Ndërsa Efi tha se nuk fiton asgjë me këtë, ndërsa ndërhyri dhe Bledi duke i thënë se i duket sikur e harron kur del me të tjerë.

'Në takim me Aldisin për të bërë xheloz

Efi: Çfarë fitova unë që e bëra Brunon xheloz? Nuk e di që unë kam takim me ty e duhet të rri me ty. Do të të vi të kap prej qafe?

Aldis: Jo por mund të afrohesh.

Efi: Vetëm me Brunon ke parë afrimitet ti?

Aldis: Po.

Efi: Jo vallaj, kam pasur dhe me Bledin e Samiun.

Bledi: Ndonjëherë e mendo se kur je në takim me dikë tjetër më harron mua komplet.

'Në takim me Aldisin për të bërë xheloz

'Në takim me Aldisin për të bërë xheloz

'Në takim me Aldisin për të bërë xheloz

'Në takim me Aldisin për të bërë xheloz

'Në takim me Aldisin për të bërë xheloz