Showbizz Shqiptar, 8 Janar 2022, 16:53

Lidhja e dashurisë me Sheilën, Kledi flet për herë të parë

XING

Lidhja e dashurisë me Sheilën, Kledi flet për herë të

Përgjatë kohëve të fundit Sheila dhe Kledi janë parë shumë të afërt me njëri-tjetrin dhe nga kjo kanë nisur aludimet se dyshja janë në një lidhje dashurie.

Lidhja e dashurisë me Sheilën, Kledi flet për herë të

Ditën e djeshme Sheila publikoi një foto e cila nga shumë ndjekës u pa si konfirmim i kësaj lidhjeje (lexo këtu), por si qëndron e vërteta? Kledi ka zbuluar se ai dhe Sheila kanë realizuar bashkë klipin e një kënge, por vetëm kaq.

Lidhja e dashurisë me Sheilën, Kledi flet për herë të

Kënga del sot në orën 18:00. “Për të gjithë ju kuriozët që më keni bërë pyetje, sot në orën 18:00 do merrni përgjigjen”, ka shkruar ai.

Lidhja e dashurisë me Sheilën, Kledi flet për herë të

Lidhja e dashurisë me Sheilën, Kledi flet për herë të

Lidhja e dashurisë me Sheilën, Kledi flet për herë të

Lidhja e dashurisë me Sheilën, Kledi flet për herë të

Lidhja e dashurisë me Sheilën, Kledi flet për herë të

Lidhja e dashurisë me Sheilën, Kledi flet për herë të