Showbizz Shqiptar, 6 Dhjetor 2021, 22:30

E harroi Mevlanin, Ledjana në një lidhje të re: Më sjell lule çdo ditë

XING

E harroi Mevlanin, Ledjana në një lidhje të re: Më sjell

Ish-konkurrentja e “Për’puthen”, Ledjana Prenga e ftuar në rubrikën “Në Fermë” në “E Diell” e konsideroi një histori të mbyllur atë me Mevlanin duke treguar se nuk e ka takuar që kur kanë dalë nga programi.

E harroi Mevlanin, Ledjana në një lidhje të re: Më sjell

Madje Ledjana tregoi se ka nisur një lidhje të re duke zbuluar se partneri i dërgon lule çdo ditë.

E harroi Mevlanin, Ledjana në një lidhje të re: Më sjell

Ervin Kurti: E mbylle me Mevlanin, iku Mevlani, kjo do të thotë që ke filluar diçka tjetër?

Ledjana: Po!

Ervini: Çfarë i ke premtuar atij djalit?

Ledjana: Ai më ka premtuar mua, më sjell lule çdo ditë

Më pas Ervini i kërkoi asaj t’i tregonte më shumë, por Ledjana nuk pranoi dhe e la me kaq. 

E harroi Mevlanin, Ledjana në një lidhje të re: Më sjell

Gjithashtu ditën e djeshme, Ledjana publikoi një story me shkrimin: “Faleminderit që ekziston”, që mesa duket ja dedikon partnerit.

E harroi Mevlanin, Ledjana në një lidhje të re: Më sjell

E harroi Mevlanin, Ledjana në një lidhje të re: Më sjell

E harroi Mevlanin, Ledjana në një lidhje të re: Më sjell

E harroi Mevlanin, Ledjana në një lidhje të re: Më sjell

E harroi Mevlanin, Ledjana në një lidhje të re: Më sjell

E harroi Mevlanin, Ledjana në një lidhje të re: Më sjell

E harroi Mevlanin, Ledjana në një lidhje të re: Më sjell

E harroi Mevlanin, Ledjana në një lidhje të re: Më sjell