Showbizz Shqiptar, 6 Dhjetor 2021, 19:46

'Tregohu njëherë burrë', çfarë di Arjani për njohjen e Bashkimit me Alvisën

XING

'Tregohu njëherë burrë', çfarë di Arjani

Alvisa dhe Bashkimi vazhdimisht kanë pasur debate të ashpra me opinionistin Arjan Konomi në “Për’puthen”. Kur Alvisa dhe Bashkimi u deklaruan për njëri-tjetrin në “Për’puthen Prime”, një koment i Arjanit duket se e prishi atmosferën romantike.

'Tregohu njëherë burrë', çfarë di Arjani

“Duket sikur Bashkimit i kanë thënë për një vajzë të mirë, që i ka të gjitha të mira, por sikur ka një problem të vogël: është çik me barrë”, ishte metafora që përdori opinionisti.

'Tregohu njëherë burrë', çfarë di Arjani

Ky koment nuk u pëlqeu aspak konkurrentëve, ndërsa debatet vazhduan dhe këtë të hënë në emision.

'Tregohu njëherë burrë', çfarë di Arjani

“Edhe ‘Prime’ për familjen time ka qenë shumë e vështirë. Babi donte të fliste me Arjanin, por i thashë se nuk doja të përfshija asnjë nga familja”, tha Alvisa.

'Tregohu njëherë burrë', çfarë di Arjani

Ndërsa kritikat, opinionisti nuk i kurseu për Bashkimin, që e konsideroi ‘të shtirur’

'Tregohu njëherë burrë', çfarë di Arjani

“Tregohu njëherë burrë. Ti tjetër gjë mendon, tjetër thotë, shtiret dhe na hiqet këtu si i ndershëm”, i tha ai konkurrentit, ndërsa ai u shpreh se pasiguritë që ka janë normale, por ka dëshirë të vazhdojë njohjen me Alvisën.

'Tregohu njëherë burrë', çfarë di Arjani

'Tregohu njëherë burrë', çfarë di Arjani

'Tregohu njëherë burrë', çfarë di Arjani

'Tregohu njëherë burrë', çfarë di Arjani

'Tregohu njëherë burrë', çfarë di Arjani