Showbizz Shqiptar, 6 Dhjetor 2021, 12:44

Granit tregon takimin me Fifin pas daljes: Nuk shkoi mirë, ja çfarë ndodhi

XING

Granit tregon takimin me Fifin pas daljes: Nuk shkoi mirë, ja

Në një rrëfim për emisionin “Ky emër nuk ka nevojë për prezantim”, Granit Cana ka treguar se pas daljes së Fifit ata janë takuar, por jo gjithçka ka shkuar mirë.

Granit tregon takimin me Fifin pas daljes: Nuk shkoi mirë, ja

“U takuam pasi ajo doli nga shtëpia por nuk shkoi gjithçka mirë. E prisja një përqafim të ngrohtë dhe një foto të përbashkët pas gjithë asaj historie që kaluam brenda, por që nuk ndodhi. Por, megjithatë ne kemi komunikuar. Jemi miq. Kjo është e rëndësishme”.

Granit tregon takimin me Fifin pas daljes: Nuk shkoi mirë, ja

“Fifi më ka nxjerrë anën time emocionale para publikut. Me të jam shprehur më lirshëm pasi që te të tjerët nuk është se kam pasur besim. Por më pas gjërat janë dramatizuar. Kur dola e pashë që disa gjëra i kanë bërë shumë të mëdha. Unë asnjëherë nuk kam injoruar shëndetin e Fifit. Unë e vlerësoj Fifin dhe kam thënë se do ta kem gjithmonë mikesh”, është shprehur ai.

Granit tregon takimin me Fifin pas daljes: Nuk shkoi mirë, ja

Granit tregon takimin me Fifin pas daljes: Nuk shkoi mirë, ja

Granit tregon takimin me Fifin pas daljes: Nuk shkoi mirë, ja

Granit tregon takimin me Fifin pas daljes: Nuk shkoi mirë, ja

Granit tregon takimin me Fifin pas daljes: Nuk shkoi mirë, ja

Granit tregon takimin me Fifin pas daljes: Nuk shkoi mirë, ja