'Mjaft, u mbyll', nxehet keq Eni Shehu mes emisionit

Xing

E Mërkurë 24 Nëntor 2021, 19:07 / Kategoria Showbiz shqiptar / 

Eni Shehu është nxehur pas debatit të sotëm në "Talk Love Story", ku Algerti nuk ka dashur që të ndalojë dhe të vijojë diskutimin me opinionistet.

Eni i kërkoi Algertit të pushojë duke rritur tonin e zërit.

Eni Shehu: Algert të lutem, u mbyll. U mbyll, mori fund. Kemi 10 minuta që po mbytemi me një pikë ujë.

Algerti: Nuk po mbytemi fare, thjesht po kthej përgjigjet e duhura.

Një vajzë kërkon të bëj një pyetje: Të lutem mund të bëj një pyetje.

Eni Shehu përgjigjet me tone të larta: Joo. Të flas Kristi.

Kristi: Besoj që shoqëria mes femër-mashkull, është më komplekse. Kam probleme komunikimi, unë kam tërheqje, ajo nuk ka.

MOTI NE TIRANE
Poll