Ish partnerja flliq Majkun: Nuk kujdeset për fëmijën e tij

12.07.2018 15:01

Lidhja e Majkut me Majlinda Zekën nuk zgjati shumë por çiftin i bashkon ende fruti i dashurisë së tyre, Roani. Lidhur me kujdesin e Majk ndaj të birit është folur shumë pasi këngëtari nuk shihet shpesh në praninë e tij. Mirëpo akoma më keq ka folur ish partnerja e Majkut për të dhe kujdesin që ai ka ndaj të birit. "A kujdeset financiarisht babai i Roanit për djalin e tij?"- e ka pyetur një fans Majlindën ndërsa ajo i është përgjigjur se nuk kujdeset.