Ja si dukej Marina para ndërhyrjeve në fytyrë, a do të dashurohej Geti me të?

20.09.2017 17:53

Marina Vjollca sot njihet si një nga femrat më të bukura, por pamja e saj para se të bëhej e famshme i ka habitur të gjithë kur faqja VIP-at e Bllokut postoi dikur fotot e saj para dhe pas operacioneve. Moderatorja nuk ka folur kurrë për ndërhyrjet, por nga kjo foto duket qartë që ajo që shohim sot nuk është Marina origjinale. A thua do të dashurohej Geti pas saj me këtë pamje të mëparshme?