Showbizz Shqiptar, 6 Dhjetor 2018, 16:16

Në ishull: Agnesa Vuthaj martohet në privatësi

XING

Në ishull: Agnesa Vuthaj martohet në privatësi

Ish-Miss Shqipëria, Agnesa Vuthaj mbetet një nga vajzat më të komentuara në media e që me fotot që poston në rrjete sociale tërheq gjithnjë vëmendjen. 

Në ishull: Agnesa Vuthaj martohet në privatësi

Sa i përket jetës private, Agnesa e ka ruajtur atë me fanatizëm, por në një intervistë të fundit për "Prive", bukuroshja ka zbuluar për herë të parë se dasmën do e bëjë në një ishull dhe do jetë shumë private pasi do ftojë vetëm të afërmit dhe miqtë e ngushtë.

Në ishull: Agnesa Vuthaj martohet në privatësi

"Dasma e ëndrrave për mua është në ishull me njerëzit më të afërt të familjes time dhe me miqtë që dua fort", është shprehur Agnesa.

Në ishull: Agnesa Vuthaj martohet në privatësi

Në ishull: Agnesa Vuthaj martohet në privatësi

Në ishull: Agnesa Vuthaj martohet në privatësi

Në ishull: Agnesa Vuthaj martohet në privatësi

Në ishull: Agnesa Vuthaj martohet në privatësi

Në ishull: Agnesa Vuthaj martohet në privatësi

Në ishull: Agnesa Vuthaj martohet në privatësi

Në ishull: Agnesa Vuthaj martohet në privatësi

Në ishull: Agnesa Vuthaj martohet në privatësi

Në ishull: Agnesa Vuthaj martohet në privatësi

Në ishull: Agnesa Vuthaj martohet në privatësi

Në ishull: Agnesa Vuthaj martohet në privatësi

Në ishull: Agnesa Vuthaj martohet në privatësi

Në ishull: Agnesa Vuthaj martohet në privatësi

Në ishull: Agnesa Vuthaj martohet në privatësi

Në ishull: Agnesa Vuthaj martohet në privatësi

Në ishull: Agnesa Vuthaj martohet në privatësi

Në ishull: Agnesa Vuthaj martohet në privatësi

Në ishull: Agnesa Vuthaj martohet në privatësi