Plas keq në 'Përputhen'/ Edi Adës: Je bërë si burrë, je komplet silikon

Xing

E Hënë 20 Shtator 2021, 20:08 / Kategoria Showbiz shqiptar / 

Edi dhe Ada kanë pasur debate të ashpra në "Përputhen" për shkak të deklaratave që bëri Edi në takimin me Alvisën. Gjithçka nisi nga fakti se Edi ka bllokuar Adën në rrjete sociale dhe më pas nisi të flasë rreth paraqitjes së saj duke e cilësuar si femër jo natyrale që “më mirë të bëhet burrë.” Ndërsa Ada i është përgjigjur se ngjan si femër.

Edi: Kjo për mua nuk është femër, më mirë të bëhet burrë sesa kështu.

Ada: Kurse ti ngjan si femër, i kemi ndërruar rolet. Vë dhe ndonjë filtër e dil.

Edi: Ke dalë njeri fake. Më pëlqejnë femrat natyrale në pamje. 80% është vetëm pamje. Nuk është tipi im. Unë kam dal në takim vetëm për ta njohur. Unë nuk kam dalur ta shoh si i ka prapanicat. Kam dalë për ta takuar një person origjinal.

Ada: Ke filluar kirurg ti?

Edi: Ti punon kirurgji. Edhe vetveten e ke bërë. Nuk kam dalë me ja parë sa i ka bërë. Nuk është tipi im. Mos fol më. A di për cfarë të dojnë ty? Ja si je… Edhe në aeroplan për Zvicër e kisha parë që është e bërë. Vetëm qorri nuk e sheh që nuk është e bërë. Kush është kjo për mua? Nuk është për mua. Njerzit që janë fals, që janë të bëra nuk janë tipi im. A ,më ke thënë që më tradhton me tjera?

Ada: Pi njëherë qumësht. Je si beb.

Edi: Ti je silikon. Je bërë si burrë.

MOTI NE TIRANE
Poll