Ndryshimi i Arjanit Konomit që po çmend rrjetin

Xing

E Mërkurë 8 Shtator 2021, 11:11 / Kategoria Showbiz shqiptar / 

Sezoni i tretë i "Përputhen" ka nisur me risi dhe deri tani janë prezantuar pjesa më e madhe e konkurrentëve djem dhe dy vajza. Sigurisht që konkurrentët morën një vëmendje të madhe, por po kështu edhe opinionisti Arjan Konomi.

Konomi ishte qendra e komentuesve në Youtube për shkak të stilit të flokëve. 

I ka mbjellur? Ka vendosur paruke? Apo bëhet fjalë vetëm për një stil ndryshe të flokëve?

Disa prej komentuesve mendojnë se opinionisti ka vendosur paruke e të tjerë shkruajnë se i ka mbjellë.

Mbetet ta zbulojë vetë Arjani sekretin.

MOTI NE TIRANE
Poll