Aktualitet, 6 Gusht 2022, 16:19

'Gjithmonë do e pres një urim nga ty', vajza e Bujar Nishanit rrënqeth me fjalët në ditëlindjen e saj

XING

'Gjithmonë do e pres një urim nga ty', vajza e Bujar

Fiona Nishani, vajza e ish-presidentit Bujar Nishani feston ditëlindjen. Në këtë ditë të veçantë, Fionës i mungon urimi i të atit dhe sidomos prania e tij.

 'Gjithmonë do e pres një urim nga ty', vajza e Bujar

Me anë të një fotoje nga fëmijëria, ku duket Bujar Nishani teksa e mban në krahë, Fiona shkruan se "do e presë gjithmonë një urim nga ai".

'Gjithmonë do e pres një urim nga ty', vajza e Bujar

“Gjithmonë do e pres një urim nga ty”, shkruan vajza e ish-presidentit.

'Gjithmonë do e pres një urim nga ty', vajza e Bujar

'Gjithmonë do e pres një urim nga ty', vajza e Bujar

'Gjithmonë do e pres një urim nga ty', vajza e Bujar